Breestraat, Botermarkt & Mosterdsteeg 

Hof van Zurloh

Leiden telt binnenkort een nieuw hofje: het Hof van Zurloh. Medio september 2020 zal gestart worden met de bouw van het project dat ligt tussen de Breestraat, Mosterdsteeg en Botermarkt. Het nieuwe hof met het monumentale pand Maison Zurloh als blikvanger, beslaat 20 panden en zal onderdak gaan bieden aan o.a. een vestiging van Albert Heijn, 25 woningen en een openbare ondergrondse fietsenstalling. De entree van de hofwoningen is via een portiek aan de Mosterdsteeg.

Eigenaar en ontwikkelaar Johan Oudendal is content dat na jaren voorbereiding nu eindelijk kan worden aangevangen met de bouw: “Het ontwerp en de uitstraling van het Hof van Zurloh sluit goed aan op de historische allure van de Breestraat. We kiezen voor een combinatie van winkels op de begane grond met woningen erboven, net als dat vroeger het geval was in de Breestraat. Dat brengt levendigheid en sociale controle.”

De vormgeving en uitwerking van dit project zijn uitgevoerd in samenwerking met architectenbureau Mulder Van Tussenbroek.

Heeft u vragen over het project? Stuur deze dan per email naar hofvanzurloh@oudendalgroep.nl.

Huidige staat

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om periodiek updates over dit project te ontvangen.

Inschrijven

Impressies

Wij maken Leiden
elke dag mooier

Projecten
Over ons
Portefeuille
Contact

Contact

Haagweg 13A
2321 AC Leiden
+31 71 207 3230
info@oudendalgroep.nl

Storingen & Reparaties

+31 71 207 3242
Service formulier
repairs@oudendalgroep.nl

© Oudendal Groep | Gerealiseerd door Studio Projectie